ARKADAŞLAR SİTEMİZ TAŞINMIŞTIR YENİ YERİMİZ www.gencbozkurtlar.deriz.biz ve www.bozkurtlar.de.tf
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ARKADAŞLAR SİTEMİZ TAŞINMIŞTIR YENİ YERİMİZ www.gencbozkurtlar.deriz.biz ve www.bozkurtlar.de.tf

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

selamunaleyküm

3 posters
YazarMesaj
HASKURT

Erkek

selamunaleyküm Empty
MesajKonu: selamunaleyküm   selamunaleyküm Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 1:55 pm

selamunaleyküm ülküdaşlar benim adam hasan izmirdenim

size bi önerim olcak benimde bi forum sitem var eğer kabul ederseniz burayı kapatın benim siteye gelin birlik olalım burdaki yönetim ekibine özel seviye veririm benim formum 5-6 aydır var iyi kötü gelişmiş bi site v
cevabınızı bekliyorum ülküdaşlarım iyi düşünün orda daha iyi bir ortam var bana güvenin hatta flatcas üzerinden bide radyomuz var bekliyorum cevabınızı tekrar msn adresimide ekleyebilirsiniz

saygılarla....
REİS
Mareşal
Mareşal
REİS

Erkek

selamunaleyküm Empty
MesajKonu: Geri: selamunaleyküm   selamunaleyküm Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 4:46 pm

İlk olarak sitemize hoşgelmişsin kardeşim. Teklifin için Sağol allah razı olsun ama burayı kapamak gibi bir niyetim yok onu söyleyim. Burası hariç Benim Konturulümde bir kaç sitem daha var. Ama sizde isterseniz sitenizede emlimden gelen yardımı yaparım.

Saygılarımla...
BOZKURTLAR FORUM
http://www.bozkurtlar.net.tf
HASKURT

Erkek

selamunaleyküm Empty
MesajKonu: Geri: selamunaleyküm   selamunaleyküm Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 9:46 pm

eyvallah sağolasın görmek isterim senide sitemde ülküdaşım

yani baktım bu sitede bedava yeni açılmış olmalı diye böyle bi teklif yaptım tekrar sağolasın...
bozkurt-gokhan
Mareşal
Mareşal

selamunaleyküm Empty
MesajKonu: Geri: selamunaleyküm   selamunaleyküm Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 10:29 pm

Kardeşim birdaha böyle bir teklifte bulunanlara bukadar iyi niyetli olma sana ne olmuş banan ne olmuş sitemize ne olmuş bedavaysa bedava biz burda sadece insanları bilgineldirmek amaçlı çalışıyoruz emek veriyoruz kesinlikle birdaha kardeşime bu şekilde tekliflerde bulunmayınız biz buraya emek veriyoruz tmm kardeşim hadi allaha emanet ol

selamunaleyküm
1 sayfadaki 1 sayfası