ARKADAŞLAR SİTEMİZ TAŞINMIŞTIR YENİ YERİMİZ www.gencbozkurtlar.deriz.biz ve www.bozkurtlar.de.tf
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ARKADAŞLAR SİTEMİZ TAŞINMIŞTIR YENİ YERİMİZ www.gencbozkurtlar.deriz.biz ve www.bozkurtlar.de.tf

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Şehit polislerin kimlikleri belirlendi

YazarMesaj
REİS
Mareşal
Mareşal
REİS

Erkek

Şehit polislerin kimlikleri belirlendi Empty
MesajKonu: Şehit polislerin kimlikleri belirlendi   Şehit polislerin kimlikleri belirlendi Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 12:38 pm

İstinye'deki ABD konsolosluğu önündeki silahlı çatışmada şehit olan polis memurlarının Mehmet Saçaklıoğlu, Erdal Öztaş ve Nedim Çalık olduğu belirlendi.

Şehit olan Nedim Çalık'ın koruma görevlisi polis olduğu belirtilirken, Saçaklıoğlu ve Öztaş'ın ise trafik polisi olduğu ifade edildi.
Trafik polislerinin 15 gün önce göreve başlayan genç polisler olduğu öğrenildi. Mehmet Saçaklıoğlu'nun, göreve yaklaşık bir hafta önce başladığı öğrenildi. Öte yandan, Saçaklıoğlu ve Nedim Çalık'la birlikte hayatını kaybeden polis memuru Erdal Öztaç'ın eşinin de hamile olduğu bildirildi.

YARALI POLİSLERİN İSİMLERİ
ABD Başkonsolosluğu'nun önünde yaralanan polis memurlarının isimleri belli oldu.

Olayda dirseğinden yaralanan trafik memurunun Osman Bağlı olduğu belirtilirken, diğer trafik memurunun ise Ferit Özcan olduğu bildirildi. İki trafik memurunun sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Bu arada, İstanbul'daki ABD Konsolosluğu'na gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından Ankara'da ABD Büyükelçiliği çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı. ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu Nevzat Tandoğan Caddesi'nde, çevik kuvvet ekiplerinin yanı sıra çok sayıda terörle mücadele ekibi yerlerini aldı. Polis ekipleri, büyükelçilik çevresinde önlemler aldı.
http://www.bozkurtlar.net.tf

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-