ARKADAŞLAR SİTEMİZ TAŞINMIŞTIR YENİ YERİMİZ www.gencbozkurtlar.deriz.biz ve www.bozkurtlar.de.tf
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ARKADAŞLAR SİTEMİZ TAŞINMIŞTIR YENİ YERİMİZ www.gencbozkurtlar.deriz.biz ve www.bozkurtlar.de.tf

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bobo nazlanıyor

YazarMesaj
bozkurt-gokhan
Mareşal
Mareşal

Bobo nazlanıyor Empty
MesajKonu: Bobo nazlanıyor   Bobo nazlanıyor Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 10:28 am

Rus ekibi Rubin Kazan, Bobo için 8 milyon euro'yu gözden çıkartırken; sambacı teklife hâlâ sıcak bakmıyor.

Sezon bittiği gibi soluğu ülkesinde alan Bobo, Beşiktaş'ın tüm transfer planlarını engelliyor. Yönetimin, yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı düşündüğü sambacının, Rubin Kazan'dan gelen 8 milyon euro'luk teklife "Ben Rusya'ya gitmem" diyerek karşı çıkması siyah-beyazlıları zorluyor.
Brezilyalı golcü, Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmede,
"Beşiktaş'ta mutluyum ve ayrılmak istemiyorum. Ama beni göndermek isterseniz de kendi seçeceğim ülkede top oynarım. Fransa ya da İspanya olabilir ama Rusya'yı istemiyorum" diyerek önemli bir teklifi geri çevirmiş oldu.

Bobo nazlanıyor
1 sayfadaki 1 sayfası